Nema stajanja: Ariana Grande snima novi spot!

Nema stajanja: Ariana Grande snima novi spot!

Dok su mnogi muzičar na zasluženoj pauzi, Ariana Grande ne staje! Ona je i ovaj vikend iskoristila kako bi nešto snimala, u ovom slučaju novi spot za sad još neimenovanu pesmu. Ipak, olakšavajuća okolnost je to što ona nije morala da ide daleko od kuće, jer je kao lokacija dešava izabran Los Anđeles, odnosno Holivud Hils.

Ari je tako snimala na krovu jedne luksuzne kuće, ali ne naravno tako što se pentrala po crepovima, već na lepo uređenoj terasi odakle se pruža veličanstven pogled! U ovom momentu, ne znamo ništa osim da mediji tvrde kako je u pitanju muzički video, ali ni oni ne prognoziraju za koju pesmu.

Po našoj logici, verovatno je u pitanju video za nedavno predstavljenu pesmu “Imagine” koja će se naći na Arinom novom albumu “Thank U, Next”, jer je po svemu sudeći, “Sweetener” era završena, makar kad je reč o spotovima. Ari još uvek nema datum izlaska svog novog albuma, ali je vrlo verovatno da je on baš blizu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Uspela je: Naša Lora Radojević se srela sa Ari i Niallom!

One thought on “Nema stajanja: Ariana Grande snima novi spot!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.