I zvanično: Album Ariane Grande završen, uskoro prvi singl i datum izlaska!

Već neko vreme znamo da Ariana Grande privodi kraju rad na svom četvrtom albumu ali sad imamo i zvaničnu potvrdu da je apsolutno sve završeno, uključujući tu sve pesme, kao i izgled naslovnice albuma odnosno promo fotke!

Ari je na novom albumu radila sa vrhunskim producentima kao što su Pharrell ili Max Martin a njen menadžer Scooter Braun i izdavačka kuća Republic Records već su imali priliku da ga poslušaju! Sliku koju vidite ispod je objavila upravo Ari na svom Instagram Storyju a tu možemo videti i kako je izgledalo samo preslušavanje! “Ari je pustila album svom timu i svima se dopao. Ovo je vrlo ličan album a ona je učestvovala u pisanju svake pesme”, piše Daily Mail.

Mediji već neko vreme nagađaju da će se prvi singl pojaviti do sredine marta (mada je bilo prognoza da će se to desiti i u februaru!) pa se nadamo da će i čitav album izaći na proleće. Kao što smo već rekli više puta, to je garancija da će Ari ići na turneju naredne godine a od nas imate obećanje da ćemo uraditi sve da nam ona tad dođe!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #167 - Glasajte za pet vaših omiljenih pesama!

2 thoughts on “I zvanično: Album Ariane Grande završen, uskoro prvi singl i datum izlaska!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.