Shawn Mendes: Stavio sam sve što sam imao u ovaj album!


Shawn Mendes se povukao od očiju medija kako bi se posvetio snimanju pesama za novi album, ali je ipak odlučio da obraduje fanove sa informacijom da album stiže uskoro!

Nakon veoma uspešne Illuminate svetske turneje, Shawn je obradovao fanove saopštenjem o novom albumu, a sada je odlučio i da im se zahvali za svu podršku putem Twittera. “Stvarno vas volim društvo. Uzbuđen sam da čujete novu muziku. Osećam se kao da sam zauvek radio na ovome, ali dao sam sve što sam imao u ovaj album. Još malo ćete sačekati,” napisao je.

Ovo znači da je Shawn stvarno dao sve od sebe da album bude što bolji, a kako je i sam nedavno istakao pomagao je u pisanju pesama. On samo želi da znamo da će se čekanje isplatiti, a sigurni smo da će i biti tako. Ostalo je jedino da pričekamo zvanične informacije o novom albumu, a sigurni smo da će nam barem to otkriti uskoro.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Shawn Mendes

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Shawn Mendes live album sa koncerta u Madison Square Gardenu dostupan i u Srbiji!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.