Famoza saznaje: Stiže novi BTS koncertni film, prodaja karata u Srbiji od naredne nedelje!

BTS koncertni filmovi naišli su na odličan prijem širom sveta, iako su ulaznice bile poprilično skupe, a broj termina prikazivanja je bio krajnje ograničen. Zbog toga ne čudi želja momaka da se tradicija nastavi pa ćemo ovog leta, od 7. avgusta gledati njihovih koncertni film “Bring the Soul: The Movie”!

“Bring the Soul” slediće formulu “Burn the Stage: The Movie” koji kombinuje žive nastupe, intervjue i privatne snimke momaka. Nama posebno interesantno je što se sve snimano u Evropi, odnosno tokom nastupa u Parizu. Kako se obećava, momci će u filmu otkriti i mnogo toga što čak ni najzagriženiji deo fandoma ne zna!

Inače, prodaja karata u Srbiji (pa verovatno i drugim zemljama regiona) kreće sledeće nedelje a Famoza je u kontaktu sa Cineplexxom, tako da ćemo na vreme imati potvrde svega vezanog za projekciju u Srbiji, uz nadamo se poklanjanje karata za projekcije u Novom Sadu i Beogradu pa i postera kao što smo to radili prošli put!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Koje slike na Famoza Instagramu su vam se najviše dopale u 2019. godini?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.