MMerke Tina i Ivona bi oduševile momke svojim crtežima!

Dok još pravimo planove za naredni dolazak Marcusa i Martinusa, radovi dve devojke iz Slovenije su nam privukli pažnju svojim kvalitetom. Tina (14) i Ivona (15) su izuzetno talentovane likovne umetnice i jedna od najvećih želja im je da jednog dana momci vide njihove radove!

Kao što možete videti, ovi crteži su neverovatno dobri, pogotovu jer dolaze od tako mladih devojaka! Mi se zahvaljujemo našoj MMerki Mariji čije su Tina i Ivona drugarice što nam je skrenula pažnju na ove radove, a mi se nadamo da će ih Marcus i Martinus primetiti već ovih dana! Možda i da napravimo neku izložbu radova MMera kad nam se njih dvojica vrate?

Posetite i profile Tini i Ivone jer na njima ima svašta da se vidi!

Autor: Famoza.net 

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #104 - Glasajte za sve vaše omiljene pesme svakog dana!

2 thoughts on “MMerke Tina i Ivona bi oduševile momke svojim crtežima!

  1. Zadnja dva crteza su najlepsa 😍 mislim i ostali su lepi,ali ne lici bas kao da su na slici Marcus i Martinus… Bez uvrede za njih,stvarno su talentovane i znam koliko su se trudile da svaki detalj ispadne savrseno. Verujem da nisu kao ja,pa da stave papir na sliku i tako da precrtavaju,ali sta ja znam o crtanju imam 12 godina 😂😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.