Pogledajte red: BTS Army već prvog dana kupio ogroman broj karata za “Burn the Stage: The Movie” u Srbiji!

Od danas u prodaji su karte za projekciju filma “Burn the Stage: The Movie” u Srbiji, Hrvatskoj i Crnoj Gori, a prve informacije govore da je BTS Army veoma ozbiljno shvatio sve i kupio veliki broj karata!

Kako saznajemo, u Srbiji se karte prodaju sjajno, a u Beogradu ih je već prodato više od pola, iako je projekcije tek 15. novembra! Ovo je slika reda koji je bio već u 13h, a prvi fanovi stigli su još pre podneva! Mi vas zato savetujemo da ne čekate već kupiti karte što pre! Sve informacije koje imamo govore da će u svakom od gradova biti po jedna jedina projekcija, i zaista nemamo ideju hoće li biti dodatnih, čak i ako se karte brzo rasrodaju, kao što hoće!

Druga važna informacije je da je termin filma ne 15h kako je bilo greškom navedeno u prvom saopštenju, već mnogo razumnijih 19.30h! Ovo važi za sve bioskope i projekcije, makar kad je reč o Srbiji i Crnoj Gori. Mi ćemo još jednom napomenuti da BTS fandom mora biti svestan koliko su srećni što su ove projekcije obezbeđene – ne samo zato što će moći da gledaju film u svojoj zemlji, već i jer ćete rasprodajom sala nama dati dodatni argument kad razgovaramo sa organizatorom u vezi koncerta BTS na narednoj turneji. Isto tako, uspeh ovog filma pomaže da i naredni koncertni filmovi dolaze kod nas, na čemu će vam biti zahvalni i svi drugi fandomi!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Pogledajte red: BTS Army već prvog dana kupio ogroman broj karata za “Burn the Stage: The Movie” u Srbiji!

  1. Jao blago njima!Ja moje karte jos nisam kupila,jer ih ima jos?Na sajtu nije moguca online kupovina😔Nadam se da cu ugrabiti neku….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.