Počela prodaja! Jeste li videli džinovsko pakovanje u kome dolazi novi BTS album?

Danas popodne po našem vremenu, BTS će u Južnoj Koreji pustiti u prodaju svoj novi album, “Map of the Soul: 7”, koji je već u pretprodaji otišao u preko četiri miliona primeraka! Sve informacije sad su konačno dostupne, ali najveće iznenađenje predstavlja samo pakovanje, koje dominira svojim dimenzijama.

Naime, na jednom od fan profila osvanula je fotka albuma upoređena sa ranijim izdanjima momaka, a tu možemo videti da je pakovanje ogromnih dimenzija! Dok su stari albumi bili u formatu DVD izdanja, ovaj novi je viši i širi za trećinu! To možda i uzrokuje da je njegova početna cena još viša (dvostruko viša od “običnih” albuma u CD pakovanju), ali s obzirom na sadržaj, čini nam se da se to isplati i da će fandom biti prezadovoljan!

Pročitajte još  BTS o osvajanju američke publike: Napokon se osećamo kao da je to izvodljivo!

Ono što je sigurno jeste da se u paketu osim albuma na CD-u nalazi još i photobook na 36 strana, knjižica sa stihovima na 52 strane, mini knjiga na 20 strana, jedna fotokartica, jedna razglednica, jedan stiker i jedan coloring papir. Naravno, postoje četiri verzije albuma koje se razlikuju po pakovanju ali delom i po sadržaju, a sudeći po vašim narudžbinama preko Famoze, verzija 2 koju i vidite na ovoj slici sa Instagrama je najpopularnija!

Billboard danas donosi detaljnu analizu sadržaja albuma, a posebno se navodi da će pesma “On” dobiti svoj svoj već u petak u 10 ujutru po našem vremenu. On se najavljuje u formi mini filma, pa se očekuje da u pitanju bude nešto neviđeno! Naravno, fandom je spreman da pesmu maksimalno strimuje kako bi padali novi rekordi! Niko i ne sumnja da će se album naći na prvom mestu širom sveta, ali uspeh pojedinačnih singlova uvek je bio mnogo teža priča, naročito u Americi! Što se Famoze tiče, album u našoj prodavnici možete očekivati tokom marta!

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Taehyung je licemer": Fandom primorao Jimina da obriše svoj božićni video!

8 thoughts on “Počela prodaja! Jeste li videli džinovsko pakovanje u kome dolazi novi BTS album?

  1. Famozo ja sam naručila album i jedva čekam da mi stigne poručila sam verziju 2 jer ste rekli da je ta verzija najpopularnija

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.