Puni bioskopi: Širom regiona održane premijere “Burn the Stage: The Movie”! (video)

BTS ARMY u regionu maksimalno koristi svoju šansu pa su u četvrtak ispunili bioskopske dvorane na premijeri filma “Burn The Stage The Movie”. Sve to je bilo više nego dovoljno da se dodaju i novi termini, tako da će se film prikazivati i tokom predstojećeg vikenda!

Kao što vidite po fotki i ovom kratkom snimku koji nam šalje fandom, četvrtak je bio sjajna prilika da se fandom bolje upozna i poveže, a možemo samo da zamišljamo kakva je atmosfera bila tokom samog filma! Naši filmski distributeri i ne kriju da su iznenađeni ovakvim interesovanjem, a mi svi možemo samo da se radujemo jer je ovo još jedan dokaz da bi i BTS koncert na ovim prostorima bio pun pogodak!

Ukoliko ste propustili projekciju u četvrtak, pogledajte sajtove svojih lokalnih bioskopa i proverite kad su naredne projekcije. Naravno, naš savet je i da karte kupite što ranije, jer muzički filmovi uvek imaju vrlo ograničen broj termina! Inače, u pretprodaji je prodato skoro milion karata širom sveta što je zaista neverovatno za ovaj tip filma!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  MTV EMA nominacije: U konkurenciji Ari, Biebs, BTS, Tini, BLACKPINK, Sel...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.