Stiže BBC specijal o Billie Eilish, evo šta treba da znate o njemu!

Billie Eilish se možda malo primirila na prvi pogled ako je uporedimo sa uspesima sa početaka, ali ona nikako ne pristaje na izjave da joj karijera propada, iako se te priče šire sve više. Pevačica radi na novim projektima u kojima je možete i čuti i videti i približiti joj se bolje, a u pitanju su BBC projekti koji obuhvataju serijal i epizode u kojima peva uživo!

Naime, BBC specijal “Billie Eilish: Up Close” izaći će u subotu na istoimenom kanalu, a iste večeri, pevačica će otpevati za “Live Lounge” sve svoje hitove koje dugo želite da čujete uživo. Osim pevanja, biće tu i velikih intervjua, i sve će trajati 45 minuta!

“U specijalu ćemo prikazati intervju Billie rađen u njenom domu u Los Anđelesu i pričaćemo o njenom rapidnom rastu do megazvezde i uzora u svetu. Što se živih izvođenja pesama tiče, Billie je osim svojih hitova priredila i jedan “neverovatan cover (obradu nečije pesme)” tako da nas čeka spektakl!

Osim što radi sa BBC-jem punom parom, Billie je objavila i da stiže njeno onlajn koncertno iskustvo “Happier than Ever: A Love Letter” na Disney Plus, a ovaj šou će uključiti izvođenje novih pesama u intimnom aranžmanu i atmosferi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Billie Eilish

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Famoza music chart #206 - Poslednja nedeljna lista ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.