Dugo objašnjavanje: Gigi uhvatila Zayna kako se dopisuje sa Perrie!

03_04185919_3b927b_2438122a

Drama u životu Zayna Malika nikako da prestane! Iako se činilo da je zaista srećan sa Gigi Hadid, mediji danas prenose kako su njih dvoje bili blizu toga da raskinu i to zbog Perrie Edwards!

Kako prenosi časopis Life & Style, Gigi je videla da mu Perrie još uvek šalje poruke. “Ležali su u krevetu a onda je ona videla na njegovom telefonu da mu je stigla poruka od Perrie. Gigi ne može da veruje da joj je on to uradio. Razmišljala je o tome da raskinu.” Međutim, Gigi je ipak uvažila Zaynovo objašnjenje. “Perrie mu se javila jer su kod nje ostale neke njegovoe stvari. Perrie nema nikakvu želju da mu se vrati. I Zayn je objasnio Gigi da mu Perrie nije ni na kraj pameti. On tvrdi da ništa ne krije a Gigi poklanja svu pažnju.” Interesantno je da je Perrie još uvek bliska sa njegovom sestrom Doniyomm, odnosno da se dopisuju i viđaju.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ako niste ispratili: Šta se do sada desilo sa desetogodišnjicom 1D-a!

3 thoughts on “Dugo objašnjavanje: Gigi uhvatila Zayna kako se dopisuje sa Perrie!

  1. Razmišljala dama. A nije razmišljala o tome da ako raskine sa njim da će joj popularnost pasti, jer oni su ipak u vezi samo zbog popularnosti i publiciteta. Marketinška veza. A da, zaboravih. Dama nema mozak da bi mislila o tome.

    1. Gigi je bila poznata i pre njihove veze. I nemoj je vredjati ni ja ne volim zejna pa cutim……

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.