Kao obična devojka: Ariana Grande viđena u šopingu pred koncert u Engleskoj, slikala se i sa fanovima!

Ariana se očigledno nije šalila kada je rekla u pesmi “7 Rings” da joj je šoping omiljena terapija, a i kome ne bi bila kad bi imao novca kao Ari? Ona se pak ponaša kao obična devojka kada ide u šoping za stvari koje će nositi svakodnevno, a u to su se uverili i njeni fanovi iz Strafordšira u Engleskoj, koji su je sreli kako kupuje kao obična devojka!

Naime, Ariana ovog vikenda nastupa u Birmingenu i tim povodom boravi u toj pokrajini Engleske, i osim što ima nastupe, ona obilazi okolinu i čak je posetila šoping cenrar u Stafordširu u petak! Ari je, kako očevici kažu, bila u Boots radnji i ispred je srela dve Arianatorke koje su se sa njom i slikale!

Devojke koje su srele Ari su 19-godišnja Izzy i 14-godišnja Ruby, a Izzy je ispričala za medije kako je njeno iskustvo izgledalo! “Bila je divna, jako skromna i rado je pričala s nama. Rekle smo joj da idemo na njen koncert i bilo joj je drago” ispričala je Izzy. Kakva sreća!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ariana Grande poručuje fandomu: Moram što pre da izbacim novu muziku!

One thought on “Kao obična devojka: Ariana Grande viđena u šopingu pred koncert u Engleskoj, slikala se i sa fanovima!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.