“Šta vam je sa licima?” Kylie i Khloe fotošopovane do besvesti na novim fotkama!

Khloe Kardashian i njena polusestra Kylie Jenner imaju novi zajedničku kampanju, za koju su naravno uradile i promo slike. Dok je koliko-toliko normalno što se njihove fotke delom obrade u programima kako bi izgledale bolje, one su još jednom otišle u krajnost da ih je teško i prepoznati!

Na fotoku gde su njih dve u zagrljaju obe izgledaju neprepoznatljivo, toliko da i fanovi priznaju da su imali velikih problema da shvate o kome se radi. “Jedva razaznajem da je ovo Khloe uz svo silno fotošopovanje. Ili to ili se izoperisala. Šta god da je, nije dobro”, jedan je od tipičnih komentara.

View this post on Instagram

Round 3 ✨ JUNE 14th

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Čitava porodica Kardashian Jenner je primer za ljude koji su neverovatno nesigurni u sebe, toliko da su ovakve slike uobičajena pojava kod njih, i da sestre verovatno i ne misle da je ovo nešto loše. Ipak, to je samo zavaravanje samih sebe, ali i miliona devojčica koje misle da mogu da izgledaju ovako “savršeno”, kao plastične, bezlične lutke.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Već ima novu simpatiju: Zaynu se sviđa Kylie Jenner?

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.