Brine o svakom detalju: Ni na novim promotivnim fotografijama Kylie Jenner ne možete videti da li je zaista trudna!

Kylie Jenner očigledno još uvek ne planira da otkrije istinu o trudnoći, tako da ona nastavlja da vrlo spretno objavljuje fotografije koje ne otkrivaju nikakve detalje!

Praznici stižu a Kylie je spremila svoju kolekciju šminke koja izlazi 22. novembra – promocija kolekcije dobila je svoj prostor na Kylie Cosmetics Instagram nalogu a pored fotografija same šminke uvek je dobro prikazati kako ona deluje na modelu tako da je tu i nekoliko fotografija Kylie – pogađate, one su toliko zumirane da se na slici ne vidi ništa osim lica!

Neki fanovi ipak brane Kylie tvrdnjama da ove fotografije i služe da detaljno prikažu našminkano lice i da ne bi ni bilo potrebe da za ove potrebe fotografiše telo, što svakako jeste tačno. U međuvremenu, Kylie je nastavila da na Snapchatu postavlja tragove i ovoga puta je okačila nekoliko čokoladnih krofni sa napomenom „do not eat me“ jer želi da ih sve pojede sama – pitamo se koliko će tajanstvenih postova objaviti dok napokon ne izađe u javnost sa istinom!

@kyliejenner wearing Blizzard from The Nice Palette & Sugar from The Sugar Lip Set ❄️

Објава коју дели Kylie Cosmetics (@kyliecosmetics) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Cosmetics

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bljak! Bubašvaba u torti na slavlju Kardashiana!

4 thoughts on “Brine o svakom detalju: Ni na novim promotivnim fotografijama Kylie Jenner ne možete videti da li je zaista trudna!

  1. Pa da li će se ona pojaviti na AMA i ili nekom sličnom događaju da vise vidimo da li je trudna?

  2. Kog više briga, samo traži pozornost. Svijet ima većih problema od moguće, nebitne trudnoće nekog razmaženog djeteta

      1. Famozo možete li pisati o Debby Ryan i ostalim zvijezdama, Kylie je samo željna pažnje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.