Počelo je: Ariana Grande objavila prve datume svetske turneje, šta to znači za nas?

ariana-grande

Ariana Grande održala je obećanje i počela da objavljuje datume svoje turneje ali što se na tiče, neizvesnost će se nastaviti jer oni obuhvataju samo Severnu Ameriku!

Ipak, ove informacije veoam su važne za nas! Turneja tako počinje 2. februara u Finiksu a poslednji datum je 15. april, kad ona ima nastup u Orlandu. Dakle, turneja ipak počinje tek naredne godine a u najboljem slučaju, Ari bi u Evropu došla u kasno proleće ili možda naredne jeseni!

Ari napominje da ovo zaista nije čitava turneja već da je jednostavno morala da pruži nešto fandomu. “Stiže još datuma, ali ovo je to za sad. Stvarno sam želela da pružim nešto Arianatorima, obećala sam im. Malo kasnim.” Što se Famoze tiče, može se reći da je ovo nešto što smo očekivali jer velike zvezde praktično nikad ne najavljuju datume za Evropu i Ameriku u isto vreme. Dobra vest je i što Tini i Ari očigledno planiraju dolazak u različito vreme a što nam onda pruža teoretsku šansu da ih obe ugostimo!

cr4pgzeukaus_xm

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Najveći strah Petea Davidsona, bivšeg dečka Ariane Grande: Šta ako me ubije neki 12-godišnjak?

3 thoughts on “Počelo je: Ariana Grande objavila prve datume svetske turneje, šta to znači za nas?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.