Šta se krije iza misteriozne smrti repera Pop Smokea?

Nažalost, nije nova vest da je mnogo mladih repera u proteklih par meseci (pa i godina) izgubilo život zbog kriminalnih radnji, a mnoga ubistva nisu sasvim ni rasvetljena do danas. Najsvežiji slučaj misterioznog ubistva je reper Pop Smoke koji je i dalje imao karijeru u usponu, ali za njim su nakon vesti o smrti patile zvezde poput Kylie Jenner i Nicki Minaj.

Naime, pravo ime repera je Bashar Barakah Jackson, i ubistvo se dogodilo u upadu u njegovu kuću u Los Anđelesu, a iako je TMZ u četvrtak napisao da je najverovatnije u pitanju planirani napad a ne pljačka, trenutno se sumnja da bi i to mogao biti razlog. Reper je umro 45 minuta nakon što je javljeno da je upucan.

Sledeći korak je svakako otkriti ko je kriv za ovaj zločin, a u kraju u kom je Pop Smoke živeo kuće su pokrivene kamerama, tako da su snimci već sakupljeni. Informacije se i dalje čuvaju u tajnosti uglavnom, ali cure informacije da su četiri maskirana lica detektovana u okolini, ipak, ne zna se kad su oni došli u kuću Popa. Detaljniji snimci govore da je četvrto lice verovatno ušlo u kuću na zadnja vrata, gde nema kamera, što govori o tome da je ovo definitivno bilo isplanirano unapred.

“Biblija kaže da je ljubomora surova koliko i grob. Neverovatno. Počivaj u miru, Pop” napisala je Nicki Minaj na svom Instagramu, a za njim pate i Kehlani i Chance The Rapper, i pritom svi ističu da je Pop imao potencijala da bude mnogo više i da je njegova muzika vredela.

Pročitajte još  Ubijen mladi reper, Kylie Jenner u suzama

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Pop Smoke

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.