Koji je vaš omiljeni? Ovo su 10 najgledanijih spotova Ariane Grande!

Znate li ikoga u svojoj okolini da ne voli muziku i glas Ariane Grande? Mi ne, ali čak i oni koji je ne vole ne mogu da odole nekim od hitova sa njenog YouTube kanala koji imaju i do impresivnih milijardu pregleda. Dok Ari priprema novu muziku, kao što je najavila da jedva čeka da snima ponovo, mi vam spremamo listu top 10 najgledanijih spotova najpoznatije pop zvezde na svetu!

10. “Dangerous Woman”

Jedan od singlova koji su Ari vinuli u zvezde trenutno ima 530 miliona pregleda – impresivno je startovati u top 10 sa ovakvom brojkom i time retko ko može da se pohvali, a ova pesma uspela je jer je prikazala drugačiju stranu pevačice u to vreme.

9. “Love Me Harder”

Ovaj singl koji je duet sa The Weekndom sjajan je primer da je Ari imala veliku slavu i pre “Dangerous Woman” promene imidža – u ovoj eri Ari je iznedrila nekoliko megahitova, među kojima je i ova eksplozivna numera sa 637 miliona pregleda.

8. “7 Rings”

Možda vas iznenađuje što je Arianin megahit “7 Rings” tek osmi na listi, ali pregledi na Arinim videima rastu konstantno i među njima je “mrtva trka”, ali trenutno ova pesma koja je obeležila celu prošlu godinu poseduje 702 miliona!

7. “Into You”

Pročitajte još  Iva u svom prvom kvizu proverava koliki ste Arianator!

Sada već klasik sa albuma “Dangerous Woman”, “Into You” ima jedan od najinteresantnijih Arianinih spotova, a sa tim se slaže i publika jer je spotu darovala čak 750 miliona pregleda.

6. “Focus”

Stižemo uskoro do top 5, u koji je zamalo upala Arianina pesma “Focus” koja nije dobila ono što zaslužuje jer nije “upala” na album “Dangerous Woman”, ali sudeći po pregledima spota kojih ima čak 868, pesma je i te kako voljena, a još voljeniji spot u kom se Ari igra atraktivnim efektima i stajlingom.

5. “No Tears Left To Cry”

Naravno, u top 5 ušla je uvodna numera Arianinog jedinog albuma koji ima Grammy, albuma “Sweetener”. Ova balada sa posebnim značenjem za Ari i žrtve Mančestera ima 883 miliona pregleda u ovom trenutku.

4. “Break Free”

Već od četvrte pozicije ubrajaju se Arini hitovi od neprikosnovenih milijardu pregleda – to svakako svedoči o njenoj velikoj slavi. Ovu grupu videa otvara “Break Free” sa njenog drugog albuma “My Everything”, a spot ima jubilarnih milijardu već neko vreme.

3. “Problem”

Još jedan klasik sa “My Everything”, “Problem” je korak bliže najgledanijim spotovima od “Break Free” jer on ima 1,2 milijarde pregleda!

2. “Bang Bang”

Pamtimo Arianine reči da ovu pesmu i ne bi rado uzela, a bila joj je ponuđena kao solo izvođaču. Ipak, kako ona tad nije prepoznala njen potencijal, Jessie J jeste, pa je ovo postao hit tri devojke, koje su ostvarile jedan od najvećih hitova decenije sa 1,4 milijarde pregleda na YouTubeu.

Pročitajte još  Ari Grande najavila novi singl i spot sa "Dangerous Woman" albuma!

1.”Side to Side”

I ubedljivo najpoznatija pesma Ariane Grande je “Side To Side” čiji spot broji 1,7 milijarde i brojka neprestano raste!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

One thought on “Koji je vaš omiljeni? Ovo su 10 najgledanijih spotova Ariane Grande!

  1. Ariana je genijalna pevačica, ali definitivno nije najpoznatija pop zvezda sveta (već jedna od najpoznatijh), ali kod nas na Balkanu verovatno jeste najpoznatija strana zvezda. Inače omiljeni mi je spot za Bang Bang ❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.