Šta nam je EXIT rekao o dolasku k-pop zvezda u Novi Sad?

Famoza je ovih dana uradila nadamo se interesantan intervju sa EXIT timom, a trudili smo se da postavljamo pitanja koja i vas zanimaju! Zbog toga nas je i interesovalo da li ovaj festival uopšte pokušava da dovede k-pop zvezde, odnosno smatra li da na njemu postoji mesta za tako nešto.

Naše pitanje za tim je glasilo, ” Verovatno ste svesni prave eksplozije k-pop muzike koja je kad je reč o našem regionu, ekstremno popularna, a naročito u Srbiji. Da li ste možda razmišljali u tom pravcu, ne samo kad su u pitanju najveće zvezde poput BTS već i drugi sastavi koje dolaze iz Južne Koreje?”, a mislimo da će vam se odgovor svideti!

“Da, razmišljamo u tom pravcu već neko vreme. K-pop i latinoamerički izvođači su napravili pravi bum na muzičkoj sceni poslednjih par godina i evropsko tržište je počelo da ih otkriva. Meni je to lično veoma zanimljivo kako mlađe generacije, konkretno vaši čitaoci, nisu zapadnocentrični kad je muzički ukus u pitanju (iako su K-pop izvođači itekako pod uticajem zapadne kulture i muzike). Čini mi se da dolazi do decentralizacije muzičkog ukusa i biće zanimljivo posmatrati koje promene na muzičkoj sceni će nastati kao rezultat toga”, rekli su nam iz organizacije festivala.

Dakle, ima interesovanja i za latinoameričke zvezde, pa nam je sad prosto žao što nismo pitali i za Tini! Obratite pažnju na još jednu stvar – EXIT tim u ovom odgovoru prepoznaje da Famozu prati veliki k-pop fanova, a kao što smo ranije objavili, njihov tim je dobio i našu koncertnu anketu. Mi ćemo nastaviti da vam pomažemo najbolje što umemo, a nadamo se da ćemo narednih dana dobiti odgovore na pitanja od supergrupe SuperM, kao i da će biti novih k-pop poklona na našoj Instagram stranici!

Autor: Famoza.net 

Foto: YouTube/screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

9 thoughts on “Šta nam je EXIT rekao o dolasku k-pop zvezda u Novi Sad?

  1. Lepo je to što se vi trudite, ali mislim da na Exitu nema mesta za kpop izvodjače. Iskreno, to niko od starijih generacija (koje su dominantne na Exitu) ne sluša, a exit je jedina prilika za osobe koje slušaju rok muziku i druge vrste muzike o kojima vi ne pišete na sajtu vide izvodjače koje vole. Vremena se menjaju, sve to stoji, ali exit je uvek dovodio velika svetska imena kao što su Prodigy, The Cure, čak i legendarni Guns n Roses i kpop se ne bi uklopio. Jeste odgovor bio ovakav, ali osećam da nekako namećete svoje želje. Ni ranijih godina na Exitu nisu zvali kpop zvezde i Taylor Swift, pa je opet bio jedan od najboljih festivala i bilo je posećenosti. Exit je skoro jedina dobra muzička manifestacija u Srbiji, nemojte ga uništiti.

    1. Draga Ana, pop zvezde odavno dolaze na Exit u velikim brojevima – uključujući Ellie Goulding, The Cardigans i mnoge druge. Mi EXIT pitamo o onome što zanima našu publiku, a ako nam tim ističe da im je Taylor Swift velika želja na kojoj rade već godinama, onda moramo da im verujemo da je to tako.

      Takođe, starije generacije nisu dominantne – to su mladi između 20-25 godina sad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.