Pitali smo EXIT žele li Arianu, Taylor, M&M ili Shawna na festivalu!

Nije nikakva novost da na EXIT dolaze pop zvezde, ali ove muzičare po pravilu je i mnogo teže dovesti od rokera, ili DJ-eva koji su manje zahtevni u svakom pogledu. Nas je jako zanimalo šta ljudi iz EXIT-a misle o zvedama koje vi najviše volite, odnosno, da li bi iskoristili šansu da ih dovedu ukoliko im se ukaže ta prilika.

Tim smo tako pitali, ” Famoza publiku čine tinejdžeri, pa nas interesuje koliko su vama interesantne zvezde koje njih privlače, poput Billie Eilish, Taylor Swift, Shawna Mendesa, Marcusa i Martinusa, Ariane Grande, Camile Cabello? Da se pojavi takva prilika i sklope sve kockice, da li biste probali da ih pozovete? “

U odgovoru, dobili smo ono čemu smo se nadali! “Veoma su nam interesantni, naravno. I privatno smo fanovi, tako da zajedno možemo da držimo fige da sa nekim od ovih izvođača u narednim godinama postignemo dogovor”, stoji u odgovoru. Dakle, imamo i EXIT na svojoj strani, a kompletan intervju očekujte na Famozi u četvrtak. Obećavamo da je jako interesantan, naročito ako vas najviše interesuje kako se uopšte dovode zvezde.

Autor: Famoza.net 

Foto: EXIT

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvezde na društvenim mrežama: Fenomenalan start Harryja Stylesa, odlični Ari i Jus, BTS i dalje nepobediv!

7 thoughts on “Pitali smo EXIT žele li Arianu, Taylor, M&M ili Shawna na festivalu!

        1. Kristina <3 Mi se ubismo objašnjavajući koliko je važno da se smilujete jednom godišnje da glasate kako treba :/

  1. Omg ja bi umrla kada bi Ariana dosla na exit a sa koliko godina moze da se ide ili sam ja to pomesala sa nekim drugim festivalom ja imam 13 ako ne budem mogla kada bi Ari dosla nzm jos sam niska izgledam kao da imam 10

    1. Možeš i sa pet godina 🙂 Naravno, svi koji su baš mladi dođu u pratnji nekog starijeg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.