Šta Ariana Grande radi dok je u karantinu?

Ariana Grande ne sedi skrštenih ruku i koristi svoj moćan glas da pomogne da se korona virus suzbije, i iako pojedinac ne može mnogo da učini osim da ostane kod kuće, Ari ima dovoljno moći da apeluje na uticajne ljude da se uključe u pomoć! Ona takođe poštuje i pravila samoizolacije i ne izlazi iz kuće, tako da je sve pod kontrolom kod nje.

Ari je tako upitana na Twitteru šta radi dok je u karantinu (ideje su nam svima potrebne, zar ne?), a ona je odgovorila: “Pričam preko FaceTimea sa bližnjima, i trenutno gledam stare sezone Top Modela, a vi šta radite?” napisala je ona na Twitteru.

Osim što uživa u omiljenim serijama, Ari se juče prisetila i godišnjice početka njene velike “Sweetener” turneje, koja je posebna po tome što je imala čak oko 100 velikih koncerata – posebno velikih jer je Ari u isto vreme promovisala dva studijska albuma, čime je razbila ustaljena pravila da se za jedan album pravi jedna turneja! Ari je često isticala i da joj je cilj da objavljuje muziku kad ona to želi, bez rokova i pravila kad nešto treba da se objavi po redu.

Osim što jako voli serije, muziku i svoje bližnje, u ovom trenutku Ari provodi mnogo vremena i sa svojim psima! Kao što je Lady Gaga postavila fotku sa svojim kučićima na kauču, Ari sledi njen primer i deli sa fandomom na Instagramu svoje ljubimce, a u opisu vam poručuje i šta biste sve mogli da radite dok ste u karantinu. Slušajte Ari!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ariana Grande: Nisam ni razmišljala o tome da otkažem turneju, Arianatori su me naterali da nastavim!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.