Jesy Nelson: Sebe sam zvala debelom pacovčinom

Jesy Nelson je jedna od zvezda za koje se odavno zna da su imale problema sa samopouzdanjem zbog svog izgleda. Verovatno je i vama to apsurdno kad pogledate na slici iznad njenu lepotu, ali živimo u vremenu u kom čak i lepe devojke ljudi pokušavaju da “spuste” tražeći im jednu konkretnu manu zbog koje bi se neko osećao loše, a da se ne lažemo, mane imamo svi. Jesy je zahvaljujući komentarima koje je viđala onlajn bila opsednuta svojom težinom, i to joj je u mnogo čemu kvarilo život.

Jesy je na tu osetljivu temu imala mnogo toga da kaže snimivši dokumentarac “Odd One Out”, čiji naziv govori da je ona sebe videla kao uljeza u Little Mixu. Ovaj dokumentarac privukao je veliku pažnju publike, pa i njenih mladih koleginica, pa je Camila Cabello izjavila da su joj suze krenule dok ga je gledala. Srećom, poslednjih godina, a posebno meseci, Jesy je sigurna u sebe i svoj izgled, ali put do samopouzdanja za nju je bio prenaporan.

Ako ste gledali “Odd One Out”, videli ste kako je Jesy i tada reagovala na svoje stare fotke: “Izgledam kao debela pacovčina” govorila je ona, kako se priseća The Sun. Čak i Chris Hughes, Jesyin dečko, kaže da bi voleo da je Jesy i danas malo sigurnija u sebe.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Date night 🖤

A post shared by @ jesynelson on

Kad smo kod Chrisa Hughesa, Jesy je svoje izdanje sa prve fotke i fotke iznad zapravo pripremila za dejt sa njim, a i na ovim fotkama se vidi da je ona prevazišla svoje probleme sa izgledom, jer nosi kratku majicu i duboku suknju sa leopard printom ali sa slobodnom jednom nogom, a čak ne nosi ni ekstenzije već ima svoju prirodnu kosu. Sigurni smo da sada i manje čita komentare na društvenim mrežama, jer je više ne pogađaju kao nekada!

Pročitajte još  Pravi haos: Leigh-Anne dobija žalbe na buku u izolaciji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jesy Nelson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.