Ariana Grande donira novac za borbu protiv korone, objavila i novu pesmu!

Ariana Grande dane provodi u karantinu ali istovremeno se i trudi da svoj fandom natera da čini isto! Ipak, za nju to nije dovoljno, pa pevačica i pomalo glumica najavljuje da će donirati novac organizacijama koje se na različite načine bore protiv korona virusa.

“Mene srce boli zbog vlasnika malih firmi, pojedinaca i familija koje sve ovo pogađa”, kaže Ari u svojoj objavi na Instagram storyju. “Ja podržavam ove organizacije, a ako i vi možete, uradite to.” Na spisku inače bile organizacije koje pomažu onima koji su ostali bez prihoda kao i italijanskom Crvenom krstu, piše The Fader. U međuvremenu, Ari i dalje nastavlja da se drži pravila i ne izlazi iz kuće, nadajući se kao i svi mi da ćemo barem deo ovog proleća moći da provedemo napolju.

Sve to ipak ne sprečava Ari da izbacuje novu muziku! Naime, Childish Gambino objavio je novi album na kome je i neobičan duet sa Ari pod nazivom “Time” koji deluje kao da je nastao negde osamdesetih godina prošlog veka! Naravno, ova numera nastala je pre same krize sa virusom, verovatno još tokom prošle godine.

Fantastične stvari ovih dana radi i Rihanna koja je poklonila čak pet miliona dolara jednoj fondaciji koja takođe služi da finansira projekte vezane za edukaciju, zdravlje i snalažanje u vanrednim situacijama. Ovo je inače organizacija koju je Rihanna osnovala još 2012. godine, pa se ona nada da će svojim nesebičnim potezom inspirisati i druge da urade nešto slično. Na spisku drugih zvezda koje su donirale novac još su Kanye West, Ryan Reynolds, Blake Lively i drugi. U ovom momentu niko ne zna kad će se ova kriza završiti, ali ostaje činjenica da moramo biti disciplinovani i strpljivi kako bi se to desilo što pre. Famoza će dati sve od sebe da vam prekrati ove dane!

Pročitajte još  Prijateljica Ariane Grande otkriva: Pesma „NASA“ nije o majici Petea Davidsona!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.