Najavljen duet: Ariana na Twitteru otkriva planove za novi album!

Ariana Grande često je aktivna na Twitteru gde odgovara na tonu pitanja fanova, a to je činila i tokom prethodnog vikenda! Naravno, arianatore najviše zanima da saznaju šta to ona sprema s obzirom na to koliko vremena provodi u studiju, a muzičarka je bila voljna da otkrije ponešto!

Upitana koliko novih pesama je snimila, Ari je odgovorila “Samo par!” Kad je zamoljena da otkrije više detalja o svemu, recimo da navede naziv neke pesme ili pustić delić iz nje, ona je rekla, “Možda je još prerano za to!” Neko se potom dosetio da je pita hoće li neka od njih uskoro biti objavljena, ali Ari je rekla da se to neće desiti! Ipak, ona je potvrdila da je snimila pesmu sa svojom drugaricom Njomzom!

Ubrzo potom, ona je priznala i da je uradila više dueta! “Tri dueta se nalaze na novom projektu. Sve ih volim mnogo. Mislim da mi je to dovoljno osim ako se još neki ne desi prirodno.” Mnogi su jako srećni i što Ariana radi sa Leonom Thomasom III, što samo pokazuje da su prijateljstva nastala u “Victoriousu” još uvek jaka! “On je tako dobar i tako poseban. Mnogo smo odrasli nas dvoje, vau. Uvek me zaprepasti njegov talenat. Mnogo volim da pišem sa njim”, rekla je ona.

Nakon svega, Ari gotovo da se izvinjavala što ne može da bude konkretnija, pa je tvitovala, “Ovo sam ja kad pokušavam da vam ne kažem previše. Vratiću se i daću vam više informacija uskoro. Nedostajete mi i volim vas.” Nakon što je još jednom upitana da li će možda bilo šta novo objaviti u skorije vreme, Ari je dodala, “Ne, ali volim da pričam sa vama o tome i nadam se da je OK kad sa vama podelim nešto.” Kako se nama čini, velike su šanse da novi album stigne ove godine!

Pročitajte još  Famoza music chart #88 - Ove nedelje glasajte za tri omiljene pesme svakog dana!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Najavljen duet: Ariana na Twitteru otkriva planove za novi album!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.