Srušena srednja škola iz “Victoriousa”, Victoria Justice na licu mesta! (video)

Nada da će se “Victorious” jednog dana vratiti još uvek postoji ali nove scene se definitivno neće snimati u školi “Hollywood Arts” koja se ruši do temelja. Victoria Justice je u ponedeljak veče bila na licu mesta kako bi nam pokazala kako to izgleda!

Victoria je prošetala ulicom kojom je redovno išla sa Ari Grande, Liz Gillies i ostatkom ekipe a prisetila se i nekih momenata sa snimanja, recimo kako su neke scene u dvorištu morale da se snimaju bezbroj puta jer su beskućnici nešto urlali. Na kraju, Vic je poručila “Samo hoću da kažem, počivaj u miru školo. Hvala za sva lepa sećanja, nikad te neću zaboraviti.”

Naravno, Vic je u videu tagovala čitavu ekipu serije koja je još uvek veoma bliska. Naravno, ako se “Victorious” ikad bude ponovo snimao izostanak legendarne škole neće biti problem s obzirom da su svi likovi svakako odrasli pa bi radnja mogla da se premesti na fakultet ili čak i kasnije!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Victoria Justice: Nosim samo ono u čemu se osećam srećno!

4 thoughts on “Srušena srednja škola iz “Victoriousa”, Victoria Justice na licu mesta! (video)

  1. Jako mi je žao što je srušili. Ali verujem da Victoriji, Arijani, Elizabeti, Mattu, Avanu, Leonu i Danielli niko ne može da izbriše iz sećanja na školu koja ih je "proslavila". Nadam se da još ima nade za Victorious…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.