Vaše zvezde za sredu, 13. decembar 2017. godine

Svoj 28. rođendan danas proslavlja jedna od najvećih muzičkih zvezda na svetu, Taylor Swift.

HRSKP3

Ovan (21.3 – 20.4.)

Trenutna planetarna energija danas će vam sugerisati da iako jedan sastanak može delovati skroz naopako, ustvari, biće to samo privid. Moguće je da ćete pogrešiti sa mestom sastanka, ili sa vremenom viđanja, ali sve će se na kraju ispostaviti sasvim uredu. Štaviše, bićete na sedmom nebu. Nemojte toliko brinuti oko sitnica.

HRSKP4

Bik (21.4 – 20.5.)

Danas biste mogli biti u prilici da donesete težak izbor ili da pristanete na neki kompromis. Stvari ne moraju biti toliko čudne kako vama izgleda, ako biste se mogli malo opustiti ili otresti nekog svog posvećenog (ili duhovnog!) ubeđenja. Ali, imajte na umu da ako želite da vaša veza napreduje i razvija se, onda morate sami preduzeti neophodne pozitivne korake.

HRSKP5

Blizanci (21.5. – 20.6.)

Bez obzira koliko vam je žao što ste napustili neku vezu nedavno, današnja planetarna energija sugeriše da je zaista vreme da se oprostite. Svesni ste da iako postoji izvesna privlačnost među vama, nekako vi niste zadovoljni sa druge strane. Nemojte oboje tugovati ili biti ljuti, nego zajedno proslavite slobodu koju ste jedno drugom dali.

HRSKP6

Rak (21.6. – 20.7.)

Današnji aspekti mogli bi značiti da dok uviđate kako jedan plan sasvim propada, drugi, na koji i niste toliko računali, pokazuje se kao najbolje rešenje. Na kraju, moguće je da ste imali teška iskustva u prošlosti, ali ipak postoji nada za izlečenjem. Potrebno je da oboje budete iskreni jedno prema drugom i realni, pre nego idealisti oko vašeg zajedničkog života.

HRSKP7

Lav (21.7 – 21.8.)

Današnja astralna konfiguracija mogla bi da sugeriše da dok ste sa jedne strane posebno sentimentalni u svojoj trenutnoj vezi, sa druge možete biti veoma nemilosrdni. Znate da treba da sredite stvari u životu, ali moguće je da još uvek niste u stanju to da uradite. Da li vam fale reči da iskažete svoje potrebe? Kada dođete do jednog nivoa u vezi potrebno je da preuzmete stvar u svoje ruke i na lep način kažete tačno šta mislite.

HRSKP8

Devica (22.8. – 22.9.)

Današnja planetarna energija mogla bi da vam pruži sasvim novo poglavlje u životu, ali samo ako ste spremni oboje da radite na tome. Osećanja su veoma intenzivna danas i može vam se desiti da pogoršate stvari ako ne pazite šta govorite. Ako želite da uspete i izlečite svoju vezu onda danas budite pažljivi sa rečima.

HRSKP9

Vaga (23.9 – 22.10.)

Današnja planetarna energija ohrabriće vas da prekinete sa svojim uobičajenim navikama, posebno kada je ljubav u pitanju. Ukoliko oboje pribegavate svakodnevnim rutinama, bilo da su u pitanju izlasci na ista mesta, isto veče ili dana, onda biste mogli danas uvideti kako vas to nervira. Preduzmite korake da nešto promenite i te rutine pretvorite u zanimljive događaje.

HRSKP10

Škorpija (23.10. – 22.11.)

Ukoliko idete na sastanak sa nekim za koga mislite da normalan, osećajan i nežan, onda vam se može desiti da nakon večerašnjeg izlaska promenite mišljenje. Pod uticajem današnje planetarne energije može vam se desiti da se veoma iznenadite nečijim nekonvencionalim ponašanjem, na način koji će vam biti poprilično šokantan. Šta će se desiti kasnije, zavisi isključivo od vas!

HRSKP11

Strelac (23.11. – 20.12.)

Današnja planetarna energija može biti dosta fascinantna ali i pomalo iritantna. Moguće je da ćete shvatiti kako vaša veza odjednom počinje da se kreće brže nego što ste zamišljali. Verovatno je da se potencijalno divite toj osobi i sada ćete se suočiti sa većom intimnošću. Najbolji način da se izborite sa svim tim je da budete totalno i do kraja ono što jeste!

HRSKP12

Jarac (21.12. – 19.1.)

Obično nemate problema da iskažete ono što osećate, ali kada su vaša najdublja osećanja u pitanju, to je druga stvar. Danas biste se mogli naći pod uticajem snažne planetarne energije koja će osvetliti onaj deo veze gde se držite striktno nekih načela i teorija, pre nego da se suočite sa trenutnom situacijom. Ponekad morate menjati svoja ubeđenja zbog trenutne situacije, imajte to na umu. Kada budete uvideli kako to utiče na vašu sposobnost da budete bliski sa nekim, odmah ćete poželeti da promenite mišljenje.

HRSKP1

Vodolija (20.1. – 18.2.)

Trenutna astralna energija ohrabriće vas da pokažete i onu svoju drugu stranu (duboko skrivenu!) i pokažete svima da ste itekako sposobni da budete spontani. To će uticati na izvestan, vama bitan, odnos – u najboljem smislu te reči. Ponovo ćete oživeti, podmladiti tu vezu. Svemu i svakome je potreban prostor da diše i razvija se, te se postarajte da i sebi to obezbedite.

HRSKP2

Ribe (19.2. – 20.3.)

Sve treba da ima svoj limit – čak i to da se saglasite sa tim da nemate limita. Zvuči kontradiktorno, ali nije. Morate se opustiti ponekad i prestati sebe da kočite u svakom smislu te reči. Danas biste mogli, pod uticajem zvezda, da padnete u iskušenje da odete jedan korak dalje, kada je jedna veza u pitanju. I dok ste veoma tolerantni kada je ljubav u pitanju, ipak postoji još toliko toga što se može uraditi pre nego što odustanete od svega. Razmislite o tome.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

5 thoughts on “Vaše zvezde za sredu, 13. decembar 2017. godine

  1. Happy brithday to this goregous girl. I wish you best brithday ever and all the best in the future. You are one of the biggest artist in this world and you will be bigger and bigger. One more time, happiest brithday Tay.
    Ovo bih joj rekla kad bi je videla 😂❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.