“Zašto li sam se upuštao u ovo?”: Voditelj predložio Tay da sedne pored Katy Perry!

14717599_812313225577861_4166091639732830208_n

Koliko vam se puta desilo da imate dobre namere a da ne bude shvaćeno kako treba? Istu stvar doživeo je čuveni voditelj Andy Cohen koji je sebe doveo u veoma neprijatnu situaciju kad je pokušao da za Taylor Swift pronađe mesto na Met Gala ceremoniji održanoj ranije ove godine!

Kako Andy piše u svojoj knjizi, Taylor je imala problem da pronađe mesto odakle bi gledala nastup Lady Gaga a on joj je predložio da sedne pored Katy Perry jer je tamo postojalo jedno slobodno mesto! “Pojma nemam zašto sam se petljao u to ali naivno sam joj rekao tačno ono što ne treba, a to je, ‘Tvoja prijateljica Katy sedi tamo u ćošku i pored nje ima dosta prostora’ a Taylor mi je odgovorila sa ‘Koja bre Katy?'”

Andy ni tad nije shvatao šta se dešava pa je nastavio, “Pa Katy Perry”. “Onda mi je ona konačno objasnila da ne samo da njih dve nisu prijateljice već da su potpuna suprotnost od toga. Odnosi između njih dve i dalje su strašno loši – Taylor je ljuta jer smatra da se Katy uvek samo pretvara da joj je prijateljica a u stvari ju je ismevala iza leđa a Katy sa druge strane priča da Taylor širi skandalozne laži o njoj.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #189 - Glasajte za sve pesme koje volite!

4 thoughts on ““Zašto li sam se upuštao u ovo?”: Voditelj predložio Tay da sedne pored Katy Perry!

  1. Nek se više pomire! A Katy nek prestane da laže, Tay je divna osoba. Ne želim da vređam Katy, ali mislim da je Tay bolja osoba, humanija je od Katy, ima bolji odnos sa fanovima…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.