Spremni da obnove vezu? Ariana Grande i Big Sean viđeni zajedno!

Ariana Grande još od raskida sa verenikom Peteom Davidsonom prošle godine govori kako ne želi da se upušta u nove veze, jer pre svega želi da se posveti sebi na duže vreme, međutim mediji ne isključuju mogućnost da se pevačica vratila bivšem dečku Big Seanu sa kojim je bila još 2015. godine, a nakon toliko godina njih dvoje su ponovo viđeni zajedno jedne večeri!

Ari je viđena kako sedi na mestu suvozača zajedno sa svojim psom u rukama, dok se pored nje nalazio Big Sean. Kako izvori saopštavaju niko nije tačno siguran da li su se samo družili, ali zasigurno je da su njih dvoje u veoma dobrim odnosima. Kako je slika uslikana blizu muzičkog studija u kome je Ariana radila kruže glasine da su njih dvoje odlučili i da snime nešto zajedno.

“Ariana i Big Sean su imali sjajnu vezu i još uvek su veoma bliski prijatelji i međusobno su deo života jedno drugome,” objašnjava izvor. “U poslednje vreme im nije bilo jednostavno, jer imaju gust raspored, a znaju da će u narednih par meseci biti još teže. Oboma je bilo teško da javno raskinu, ali tako je bilo bolje i želeli su da stave do znanja da između njih nema zle krvi,” zaključio je tada insajder.

Pročitajte još  Nema ga u prodaji: Danas je prilika da osvojite "Dangerous Woman" Ariane Grande!

Ne treba ni izostaviti da je Ari pomenula Big Seana u pesmi “Thank U, Next” zajedno sa ostalim bivšim momcima i otkrila je da je on bio poprilično zadovoljan pesmom, ali i pomalo iznenađen što je prvi spomenut. “Mislim, išla sam redom,” odgovorila mu je Ari tada i ističe da je on bio pun podrške. Takođe u istoimenom spotu, Ari je za Big Seana u “Burn Book” napisala da je “tako sladak” uz komentar da ga “još uvek može imati”. Šta vi mislite, da li se nešto ponovo dešava između nekadašnjeg para?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Spremni da obnove vezu? Ariana Grande i Big Sean viđeni zajedno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.