Šta se dešava sa Arianom Grande nedelju dana nakon raskida?

Ariana Grande odmah se nakon raskida sa Peteom Davidsonom vratila poslu, a kako prenose ljudi iz njenog bivšeg okruženja, pevačica je svesna toga da to neće biti dovoljno, već da mora da radi na svom mentalnom zdravlju.

Kad je reč o Peteu, E! News navodi da Ariana nije ljuta na njega. “On će uvek imati posebno mesto u njenom srcu, ali mu je rekla da sad nije pravo vreme da budu zajedno. Ona je sad u bliskom kontaktu sa svojom porodicom koja vodi računa o njoj i podržava je.”

“Ariana pokušava da prevaziđe probleme time što će više raditi, ali je porodica i prijatelji motivišu da napravi pauzu, opusti se i pusti da vreme sve izleči. Otkako je mac Miller umro, ona izbegava da tuguje za njim i umesto toga previše radi”, priča jedan izvor. “Ona želi da nastavi dalje, ali sad shvata da prvo mora da se izbori sa svojim emocijama”. Isti izvor navodi i da još uvek postoji nada da će Pete i ona ponovo biti zajedno, pa čak i da će se to desiti jako brzo.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #84 - glasajte za tri omiljene pesme!

2 thoughts on “Šta se dešava sa Arianom Grande nedelju dana nakon raskida?

  1. Ona umjesto da se odmori samo radi, radi za nas! Hoće da njeni Arianatori budu sretni, ali mislim da Arianatori ne mogu biti sretni slušajući njenu muziku ali da ipak znamo da Ari nije u najboljem mentalnom stanju. Nadam se da će odlučiti da uzme odmor.❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.