Zašto se Ariana Grande neće vratiti Big Seanu?

Ariana Grande je jako brižna i pažljiva prema svojim bivšim momcima i tako je još otkad je objavila pesmu „Thank U, Next“ u kojoj je pomenula sva njihova imena, pa je pevačica još tada često viđana sa Rickyjem Alvarezom s kojim je dugo bila u vezi, ali osim njega, u društvu Ari bio je i Big Sean! Ari se ipak definitivno neće vraćati ovom reperu, kako govori izvor za Us Weekly.

Ari i Big Sean su viđeni zajedno još u februaru i od tada su nastavili da izlaze zajedno, pa je to u javnosti pokrenulo priče da su obnovili stare strasti, ali sudeći po rečima Us Weeklyja, od toga nema ništa! „Ariana i Big Sean su ostali u kontaktu, ali samo su prijatelji, iz razloga što ni jedno ni drugo u ovom trenutku ne žele ništa ozbiljno ili romantično“ objašnjava izvor.

Big Sean je svoju poslednju vezu okončao prošle godine, a Ari je singl još od raskida sa Peteom Davidsonom i smrti Maca Millera, i sudeći po tematici albuma „Thank U, Next“ i njegove naslovne pesme, Ari se definitivno oseća sjajno sada kad je singl i ne želi to da menja!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  "Nikad čula za njega": Da li je ova Arianatorka namerno uvredila Demi pred milionima?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.