Sofia Carson: Želim da svaka moja pesma prikaže ko sam!


Sofia Carson vredno radi na svojoj muzici, odnosno na svom debi albumu pored drugih obaveza u karijeri, a fanovi se nadaju da će se on uskoro biti realizovan!

“Komponujem od svoje desete godine i to je jedan veliki proces. Najvažnije mi je da budem iskrena u svojoj muzici, zato što kada pišete dajete deo sebe svetu”, priznaje Sofia i dodaje da želi da svaka pesma prikaže ko je ona. Ona dodaje i da njena inspiracija jednim delom dolazi iz njenih latinoameričkih korena.

Osim o svojoj muzičkoj karijeri, Sofia je pričala malo i o svojim modnim kombinacijama koje nosi u zavisnosti od prilike. “Kada idem na interju kao glumica, oblačim se više klasično, vanvremenski, ali ženstveno. Kada idem kao pevačica trudim se da dodam još nešto, kao Gwen Stefani, koja uvek izgleda klasično sa pomalo rok stila,” ističe ona. Velike inspiracije su joj i Audrey Hepburn, Grace Kelly i Angelina Jolie.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sofia Carson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Nova runda glasanja: Odaberi koju zvezdu želiš da Ryan nacrta!

2 thoughts on “Sofia Carson: Želim da svaka moja pesma prikaže ko sam!

  1. Ne mogu da docekam ovaj album,cekamo ga od leta 2016 kada je izbacila LITN,btw ona pomalo lici na Audrey
    Hepburn👭

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.