Sofia Carson otkriva: Kao mlada tinejdžerka sam pisala mračne ljubavne pesme!

Postoje tekstopisci koji mogu da pišu i o stvarima koje još uvek nisu iskusili – Sofia Carson otkriva da je i ona savladala tu veštinu dosta rano!

Naime, Sofia je umela da piše jako iskreno o slomljenom srcu iako je tada tek ušla u pubertet i svi su bili iznenađeni njenim talentom! „Kada sam imala 15 godina, sarađivala sam sa producentom koji je radio sa Michaelom Jacksonom, zajedno sa tekstopiscem sam radila na pesmi i on je posle par minuzta izašao iz studija da pita moju mamu da li mi je srce ikada bilo slomljeno“ otkriva ona. „Mama je odgovorila da imam 14 godina i da verovatno nisam nikada ni imala dečka!“

Pisac je bio iznenađen majčinim odgovorom, i potvrdio da Sofia piše kao da dobro zna kakav je to osećaj – međutim, ona nije imala pojma! „Ne znam zašto, ali od detinjstva sam pisala mračne ljubavne pesme. Sada znam kako se osećamo kada nam neko slomi srce, tada nisam i uvek sam se plašila toga, ali možda sam u prethodnom životu imala mnogo tih iskustava pa mi ovo ide“ nasmejala se ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Famoza koncertna anketa: Na čije koncerte biste išli u Srbiji i Hrvatskoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.