Sofia Carson otkriva: Kao mlada tinejdžerka sam pisala mračne ljubavne pesme!

Postoje tekstopisci koji mogu da pišu i o stvarima koje još uvek nisu iskusili – Sofia Carson otkriva da je i ona savladala tu veštinu dosta rano!

Naime, Sofia je umela da piše jako iskreno o slomljenom srcu iako je tada tek ušla u pubertet i svi su bili iznenađeni njenim talentom! „Kada sam imala 15 godina, sarađivala sam sa producentom koji je radio sa Michaelom Jacksonom, zajedno sa tekstopiscem sam radila na pesmi i on je posle par minuzta izašao iz studija da pita moju mamu da li mi je srce ikada bilo slomljeno“ otkriva ona. „Mama je odgovorila da imam 14 godina i da verovatno nisam nikada ni imala dečka!“

Pisac je bio iznenađen majčinim odgovorom, i potvrdio da Sofia piše kao da dobro zna kakav je to osećaj – međutim, ona nije imala pojma! „Ne znam zašto, ali od detinjstva sam pisala mračne ljubavne pesme. Sada znam kako se osećamo kada nam neko slomi srce, tada nisam i uvek sam se plašila toga, ali možda sam u prethodnom životu imala mnogo tih iskustava pa mi ovo ide“ nasmejala se ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Sofia Carson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Milion pregleda za pola dana: Lisa i Lena upoznale Sofiu Carson, odmah snimile video za Musical.ly!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.