Slika kao dokaz: Kylie Jenner nas sve vreme folira da je trudna?

Niko toliko ne zbunjuje javnost prethodnih nedelja kao što to čini Kylie Jenner! Iz nje familije dolaze razne vesti o tome da li je rijaliti zvezda trudna ili ne a ona sama kompletno ignoriše tu temu. Ipak, jedna fotka koju je objavila na Snapchatu ovih dana upućuje na to da ona ne čeka dete!

Naime, Kylie je objavila fotku na kojoj vidimo hrpu slatkiša i slaniša ali ono što je više privuklo pažnju jeste ova zaokružena ljubičasta kutija koja sadrži tampone a koji su naravno nepotrebni ženi koja je trudna. Iako je teoretski moguće da ih je Kylie kupovala za nekog iz svoje porodice, treba reći da je sa njom u prodavnici bila još samo njena polusestra Khloe Kardashian za koju se takođe govori da je trudna!

U ovom momentu dokazi da je Kylie trudna ali i da nije trudna su prilično jaki što stvara totalnu konfuziju. Kylie možda uživa u dodatnoj pažnji pa možda misli da je najbolje da javnost nastavlja da nagađa i tako je i dalje stavlja na naslovnice.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Pogledajte kako su se Kardashian-Jenneri maskirali za Halloween!

3 thoughts on “Slika kao dokaz: Kylie Jenner nas sve vreme folira da je trudna?

  1. Ništa mi vise nije jasno,možda je trudna pa je samo htela da nas zbuni slikom ili nije pa je ovo kao bilo da nam pokaže da su price lažne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.