Ovo je preslatko: Biebs igrao fudbal sa svojim Belieberkama! (video)

Mnoge Belieberke kažu da im je njihov Jus promenio život a to je definitivno tačno pošto su postale pravi stručnjaci za fudbal! Biebs je lep dan u Los Anđelesu iskoristio da poseti igralište lokalnog fakulteta što je odmah okupilo presrećne studentkinje!

Snimak koji je dospeo na internet pokazuje Biebsa kako igra fudbal sa svojim Belieberkama a njima ne silazi osmeh sa lica svaki put kad ga krišom pogledaju! Kad je meč završen došlo je vreme i da ih on zagrli što je verovatno momenat koji će dugo pamtiti!

Kao što možete da zamislite, uz ogradu su se poslagale stotine Belieberki koje su bile vrlo glasne… možda i preglasne s obzirom da je Jus kasnije imao problem da se u svom džipu udalji sa lica mesta! Pre toga, on je bezbroj puta prilazio fandomu i pričao sa njima a još kad je i skinuo majicu, zadovoljstvo je bilo potpuno!

https://youtu.be/-rtz68P-TYs

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako uživaju! Justin Bieber sinoć delio zagrljaje i osmehe svojim Belieberima!

One thought on “Ovo je preslatko: Biebs igrao fudbal sa svojim Belieberkama! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.