Sličnosti su neverovatne: Kylie Jenner skroz iskopirala tuđi rad!

14533490_1811194725817880_1724703920833429504_n

Kylie Jenner promoviše svoju Kylie Cosmetics liniju ali čini se da je pritom krajnje bezobraznu iskopirala kampanju šminkerke Vlade Haggerty koja ju je obavestila da će je tužiti zbog toga!

Vlada je na Instagramu objavila svoju fotku i fotku koja se nalazi na profilu Kylie Jenner a koja je praktično identična, do poslednjih detalja! Vlada je svoju sliku postavila u septembru a izgleda da se ona jako dopala Kylie ili nekome iz njenog tima koje odlučio da je iskopira!

Ona je posebno ljuta jer je Kylie Cosmetics već krao njene slike – prošle godine objavili su njenu sliku na kojoj vidimo usne kako cure a kako je nisu ni potpisali, ispalo je da se pretvaraju da su je oni stvorili! Ipak, kako navode pravni stručnjaci, ideje nisu zaštićene zakonom tako da to što je Kylie praktično iskopirala sliku nije nelegalno iako je definitivno vrlo neozbiljno. Kylien tim svakako ju je obrisao ali bez ikakvog izvinjenja.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kylie Jenner se brani tračeva da je maltretirala devojku na snimanju spota!

3 thoughts on “Sličnosti su neverovatne: Kylie Jenner skroz iskopirala tuđi rad!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.