I dalje jako pati: Ariana Grande se na Instagramu ponovo prisetila Maca Millera

I dalje jako pati: Ariana Grande se na Instagramu ponovo prisetila Maca Millera

Ariana Grande nikako ne uspeva da se oporavi od tragične smrti svog bivšeg dečka Maca Milera, pa se i ovog prazničnog vikenda podsetila njega, postavivši na svoj Instagram Story fotku njegovih ruku, dok svira klavir. Ipak, ona se kasnije predomislila pa je slika nestala!

Zašto se Ari predomislila teško je reći, ali možda su razlog zluradi komentari onih koji je konstantno napadaju da koristi Macovu smrt za sopstvenu promociju, što je ne samo uvredljivo, već i vrlo štetno. Nama se čini da se Ari jednostavno bori sa njegovom smrću najbolje što ume, i teško nam je da u tome nađemo bilo šta loše.

Ari posle svega što joj se dešavalo ne želi ni da pomišlja na novu vezu, a mnogi veruju da je ona i sa Peteom Davidsonom raskinula upravo zbog Macove smrti, odnosno nemogućnosti da se nakon toga emotivno veže za neku drugu osobu.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ariana Grande i BLACKPINK snimaju sa Lady Gagom!

3 thoughts on “I dalje jako pati: Ariana Grande se na Instagramu ponovo prisetila Maca Millera

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.