Najbliži prijatelj Maca Millera: Ariana ništa nije kriva, bila mu je glavna podrška!

Ariana Grande danima ne izlazi iz svoje kuće i po svim navodima je u lošem psihičkom stanju nakon smrti svog bivšeg dečka Maca Millera. Njoj jako smetaju i optužbe da je ona kriva za Macovu smrt, zbog čega je isključila komentare na svom Instagram profilu. Ipak, neko blizak Macu tvrdi da je ona bila samo pozitivan uticaj na njega, do poslednjeg momenta.

Macov drugo Shane Powers oglasio se još na dan strašne tragedije rečima, “Ariana nije ubila Maca, Mac je ubio Maca. Ostavite je na miru. On bi bio besan na svakog ko ostavlja takve komentare o njoj. Ja bih znao da se to dešavalo. Ostavite je na miru.”

Shane se sad ponovo oglasio pohvalnim rečima na račun Ari. “Puno dobrih stvari mu se dešavalo. Ariana i on su bili zajedno i bili su baš zaljubljeni, a ona mu je neverovatno pomagala da postane trezan. Niko ga nije više podržavao od nje. Video sam to, bio sam tu kad se to dešavalo, zvala me je da pita šta da radi i kako da mu pomogne. Ta mala devojka je činila sve da on bude zdrav. Niko nije bio toliko spreman da uradi sve za njega. Sve što ju je interesovalo bilo je da on bude zdrav, tačka”, zaključuje on.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ovo nije radila sa drugim momcima: Ari se tetovirala zajedno sa Macom Millerom!

2 thoughts on “Najbliži prijatelj Maca Millera: Ariana ništa nije kriva, bila mu je glavna podrška!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.