Rita Ora za rođendan: Mislila sam da mi je karijera gotova!

Rita Ora u petak je izbacila svoj drugi studijski album “Phoenix”, a kaže da je to za nju veliki uspeh jer je bila prilično sigurno da se to nikad neće desiti.

“Imala sam dug momenat u životu u toku prethodnih godina gde nisam znala da li uopšte mogu da izbacim novi album, i bila sam baš uplašena”, pričala je ona publici na predstavljanju albuma u Londonu. “Mislila sam, ‘O moj bože, da li treba da odustanem i završim sa ovim?’ Onda sam se setila nečeg… Bila sam u fazonu, ‘Ne znam ništa drugo da radim’. Sećam se da sam se osećala baš loše i da je svemu kraju.”

Ona kaže da je problem bio Jay-Z, odnosno to što nije mogla da se reši ugovor sa njim. “Imala sam problema i bila sam jako, jako loše, neraspoložena, ljuta, a onda i frustrirana, a na kraju sam bila srećna jer su me konačno oslobodili”, pričala je ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Rita Ora

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza music chart #4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.