Tini u Kini: Snimanje je u toku!

Martina Stoessel otputovala je pre nekoliko dana za Kinu, ali od tad nema ni traga ni glasa od nje! Ipak, ona se sad oglasila sa par tvitova koji barem malo pojašnjavaju situaciju!

Ono što znamo jeste da je Tini u Šangaju jer je to objavio njen tata Alejandro koji joj pravi društvo. On je na Twitteru postavio fotku panorame grada, uz komentar, “Zdravo Kina! Pogled iz hotela u Šangaju, srećni smo što smo ovde. Stižu sjajne priče!” Tini je potom objavila i par fotki i videa sa raznih lokacija u gradu a na nekim od njih stoji i emodži filmske klape, što znači da je snimanje nečega u toku!

Snimanje se uglavnom dovodi u vezi sa automobilskom kompanijom iz ovog grada čije je Tini zaštitno lice, pa je moguće da je u pitanju neka reklama. Martina je ranije najavila da će ove nedelje početi i snimanje novog filma, ali moguće da je to vezano za Prag u koji putuje ovih dana!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Patricia je uradila intervju sa Tinistom iz Kolumbije!

8 thoughts on “Tini u Kini: Snimanje je u toku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.