Skromna Camila Cabello: Vrištala sam kad sam videla „Havanu“ na vrhu top lista!

Camila Cabello još nije navikla na slavu koja joj dolazi otkad je solo izvođač, tako da je ona još uvek u šoku kada vidi svoje ime iznad velikih muzičkih imena na listama!

Tako je ona svoju najnoviju priču podelila sa OfficialCharts.com kada je otkrila da je njen novi aktuelni singl „Havana“ na top listama tako jak da je već dve nedelje na prvoj poziciji! „Oh bože, ja sam na sedmom nebu. Ne mogu da verujem da se ovo dešava“ uzbuđeno će ona. „Ovo mora da se proslavi, u ovom momentu se spremam za nastup ali čim nađem slobodnog vremena sigurno ćemo svi zajedno vrištati“ nastavlja Cam.

Ipak, Camila nije primetila ovakav uspeh u nezgodnom trenutku, već je u tim momentima bila kod kuće sa porodicom, na pravom mestu da se uspeh proslavi! „Pre par dana sam videla to i svi kod kuće smo krenuli da vrištimo! Mama je vrištala, doduše, tata ne vrišti ali očevi pokazuju ponos na drugačiji način, a bilo je i zagrljaja“ ispričala je ona preplavljena emocijama.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Odmara u hladnijim predelima: Camila Cabello pokazala svoje skijaške veštine! (video)

2 thoughts on “Skromna Camila Cabello: Vrištala sam kad sam videla „Havanu“ na vrhu top lista!

  1. Havana je odlicna pjesma i ne mogu je prestati slusati!
    Prije neki dan u mojoj skoli cula sam odnekuda da pustaju pjesmu Havana sa zvucnika i odmah sam zapjevala sa drugaricama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.