Šalje nam poljupce: Camila Cabello odgovorila na pitanje Milice iz Srbije na MTV-ju! (video)

11

Camila Cabello u ovom momentu apsolutno vlada top listama zahvaljujući svom singlu “Havana” a tokom boravka u Britaniji gostovala je na MTV-ju gde je odgovarala na pitanja fandoma od kojih je jedno došlo pravo iz Srbije!

Kako je voditeljka pročitala, Milica iz Srbije je pitala Camilu ko je njen omiljeni novi izvođač na pop sceni a pevačica joj je odgovorila, “Znate šta, jako volim Niallove pesme, volim ‘Slow Hands’. Dok je slušala pitanje, Cam je bila preslatka pa je poslala pozdrav i poljupce u kameru! Ovo je zaista veliki uspeh kad znamo da je intervju trajao samo tri minuta tako da ona i nije imala vremena da odgovori na mnogo pitanja!

Camila je pričala i o tome koliko je bila nervozna dok je započinjala rad na svom solo albumu. “Prvi put kad sam bila u studiju sa Diploom, bila sam toliko nervozna da sam dobila stomačnu kiselinu! To je bukvalno trajalo nekoliko meseci”, ističe ona ali i dodaje da je vreme sve izlečilo jer se navikla da sarađuje sa slavnima! Video možete pogledati ovde a pitanje koje je postavila Milica počinje na 0:58!

Autor: Famoza.net
Foto: Screenshot

11

One thought on “Šalje nam poljupce: Camila Cabello odgovorila na pitanje Milice iz Srbije na MTV-ju! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.