Camila Cabello: Ne zovem se Camila ali me niko ne zove pravim imenom!

Sve ove godine verovatno ste bili u zabludi jer se Camila Cabello zapravo i ne zove tako s obzirom da joj je to samo srednje ime! Njeno pravo ime je Karla ali ga niko ne koristi – čak ni članovi njene porodice.

“Karla je moje pravo a Camila samo srednje ime. Da skratim priču, familija me je uvek zvala Camila”, kaže ona u videu sa snimanja spota za “Havanu”. Kad sam došla u Ameriku bila sam baš, baš stidljiva a učitelji su počeli da me zovu Karla”, dodaje ona i zatim objašnjava koliko se njena dva imena razlikuju.

“U životu radim stvari kojih se plašim, zato sam i počela da plešem. Tako sam pronašla sebe, kao Camila i kroz muziku, kao devojka sigurna u sebe. Karla i Camila su moje dve različite strane, želim obe da ih pokažem. Camila je izvođač a Karla je ono što ja jesam u suštini; stidim se u blizini momaka, ne znam šta da kažem, stidljiva sam i povučena, ne volim da izlazim jer više volim da živim u svojim fantazijama. Takva sam ja”, zaključuje ona.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zašto su Shawn i Camila preskočili People's Choice Awards?

One thought on “Camila Cabello: Ne zovem se Camila ali me niko ne zove pravim imenom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.