Skrolovanje na stranu: Korisnici poludeli zbog promena na Instagramu!

Skrolovanje na stranu: Korisnici poludeli zbog promena na Instagramu!

Ljudi generalno ne vole promene! Možda se i sećate silnih peticija posle svakog redizajna Facebooka, mada nijedna od njih nije urodila plodom. Ipak, u slučaju Instagrama, promene koje su se desile u četvrtak izazvale su toliko besa da je Facebook (koji je vlasnik Instagrama), brže bolje podvio rep i sve vratio kako je i bilo!

Glavni uzrok silnog besa korisnika bila je odluka da se sad slike, odnosno postovi više ne skroluju gore-dole, već levo-desno! Interesantno, samo par sati nakon pojave nove verzije, objavljena je nova koja vraća pređašnje stanje. Još interesantnije, u Instagramu kažu da je pitanju bila greška! “Zbog baga, neki korisnici su videli promenu u svom feedu danas. Ispravili smo grešku i vratili smo sve u normalu. Izvinjavamo se zbog greške”, tvitovala je kompanija.

Međutim, jedan od glavešina kompanije, Adam Mosseri oglasio se kasnije i ipak priznao da ovo nije bag, već nešto što Instagram želi da uvede! “Izvinite zbog toga”, tvitovao je on. “Ovo je trebalo da bude samo mali test, ali se raširio više nego što smo to očekivali.” Njemu je neko od korisnika odgovorio ono što svi misle – “Ovo je dakle bio test, a sad imate i rezultat: Niko ovo ne želi!” Moramo priznati da i nama nije ništa bilo jasno u četvrtak veče – nama je Instagram potpuno prestao da funkcioniše, ali nakon reinstalacije, sve je bilo u redu. Sa druge strane, neki od naših pratilaca su nam prijavljivali da imaju to novo skrolovanje. Lek je dakle jednostavan – apdejtujte aplikaciju ako to već nije urađeno automatski!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Reakcije zvezda na pad Instagrama su vrlo zabavne!

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “Skrolovanje na stranu: Korisnici poludeli zbog promena na Instagramu!

  1. Ja nisam mogla da udjem u aplikaciju,izbacivalo je ili se pojavljivalo nesto crno,ali je sada sve OK!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.