I mi smo osetili: Facebook i Instagram na kolenima!

Prethodnih dana Instagram je funkcionisao poprilično loše, do te mere da smo u utorak uspeli da ga pokrenemo bez zamrzavanja posle jedno 40 pokušaja. I kad bi radio, često je bilo problema sa slanjem poruka, a vrlo brzo saznali smo da nismo u pitanju samo mi, već svi korisnici ove društvene mreže!

Sreda je verovatno bila najgori dan u istoriji Instagrama jer su stvari funkcionisale još gore! Sve poruke iz DM-a su nestajale, a normalno dopisivanje nije bilo moguće. Probleme je onda počeo da pravi i Facebook (koji je vlasnik Instagrama), pa mi recimo nismo mogli da objavljujemo vesti na ovoj društvenoj mreži.

U međuvremenu, Instagram javlja da je rano jutros problem rešen, ali vodite računa da deo korisnika još uvek prijavljuje probleme. U kompaniji uopšte ne navode u čemu je bio problem, ali tvrde da nije bio u pitanju napad hakera. Mi se nadamo da će danas zaista sve biti u redu, jer već za petak spremamo najveći Marcus i Martinus giveaway!

Autor: Famoza.net

Foto: Pixabay

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

4 thoughts on “I mi smo osetili: Facebook i Instagram na kolenima!

  1. Trebalo je samo da se ig azurira i saceka malo i proradice poruke ja sam juce to uradila i sve mi super radilo

  2. Sve poruke u dm-u na instagramu su mi nestale, od drugog mjeseca meni instagram šteka. Ne znam što se događa. Poruke mi stižu kasnije ili dvaput dobijem istu poruku.

  3. Iako poriču ubijeđena sam da je bio hakerski napad, jer znam da se ovakvo nešto nikada nije dešavalo.
    Možda je počelo kao hakerski napad pa je završilo sa ubacivanjem virusa… mislim stvarno ima dosta toga šta može biti. Ali dobro bitno je da je sada sve u redu 😅.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.