Jeste li znali to o filmu “Sam u kući”? Slavni glumac razočarao fanove otkrićem o gansterskoj sceni!

“Sam u kući” je film koji se religiozno gleda za novogodišnje praznike kod nas, ali i u čitavom svetu, velikoj većini nas verovatno su urezane scene i starog crno-belog filma koji Kevin gleda, a onda i koristi u svoju korist kako bi preplašio lopove. Naziv filma je “Angels With Filthy Souls”, ali je stvar što on zapravo ne postoji!

Komičar Seth Rogen to je shvatio sad, pa je tvitovao, “Tokom mog čitavog detnjstva, mislio sam da je stari film koji Kevin gleda zaista pravi film. Da ljudi, bilo bi bolje da ste t o saznali na drugačiji način”. Ubrzo su počeli da se javljaju fanovi, pa čak i kolege glumci poput Chrisa Evansa (Kapetan Amerika) koji mu je samo odgovorio, “A nije pravi?”

Naravno, mnogi nisu ni razmišljali o tome, a čitav snimak iz filma deluje vrlo uverljivo i zapravo je zasnovan na pravom filmu sličnog imena koji se zove, “Angels With Dirty Faces”. Inače, u nastavku “Sam u kući”, pojavljuje se i nastavak ovog fiktivnog filma pod nazivom “Angels With Even Filthier Souls”, (Anđeli sa još prljavijim dušama), pa nam se čini da bi ovaj smešan naziv trebalo da nagovesti da ni ovaj film, ali ni njegov prethodnih ne postoje! Priznajemo da to nismo znali, ali iskreni da budemo, toliko dugo nismo gledali oba filma da smo sve zaboravili! Koji je vaš izgovor?

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Jeste li znali to o filmu “Sam u kući”? Slavni glumac razočarao fanove otkrićem o gansterskoj sceni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.