Selena Gomez: Plašim se upoznavanja momaka preko interneta!

selena-gomez-at-polo-ralph-lauren-fashion-show-at-2015-nyfw-in-new-york-09-11-2015_1

Selena Gomez je nakon raskida sa Justinom Bieberom već odavno singl ali kaže da za razliku od svog uzora, Hilary Duff, ona nema želju da idealnog momka potraži na internetu!

Razgovarajući za časopis Flare, ona ističe da to jednostavno nije za nju. “Nikad ne bih koristila neki sajt za onlajn dejting! Mislim da bih bila preplašena. Ja idem na izlaske. Nije to tako teško. Ja sam fina dama (smeh) ali nije mi to sad glavno. Srećna sam i zadovoljna što sam sama u ovom momentu.”

Sel ističe da joj je i neophodno da bude sama nakon dve godine raskida i mirenja sa Justinom Bieberom. “Puno toga sam osetila u prethodne dve godien. Bila sam jako zaljubljena, borila sam se sa problemima, postajala sam starija i proživela sam prelepa iskustva koja su i komplikovana i uzbudljiva.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Noćna mora: Golišavi Justin Bieber na Seleninom Instagramu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.