Kao grom iz vedra neba: Raskinuli Shawn Mendes i Camila Cabello

Prijateljstvo Shawna Mendesa i Camile Cabello je „jače nego ikad“, ali se to ne može reći za njihovu vezu. U sredu, 17. novembra, pop zvezde su objavile da su raskinule nakon zabavljanja više od dve godine. Sreća u nesreći je što će njih dvoje ostati dobri prijatelji, bez obzira na to što je njihova romantična veza prekinuta.

Camila i Shawn su napisali na svoj Instagram story: „Hej ljudi, odlučili smo da prekinemo našu romantičnu vezu, ali naša ljubav jedno prema drugom je jača nego ikada. Započeli smo vezu kao najbolji prijatelji i nastavićemo da budemo najbolji prijatelji“. Veoma cenimo vašu podršku od početka”, nastavlja se u izjavi. Sve ovo je jako iznenađujuće, s obzirom na činjenicu da se par za Noć veštica pojavio zaljubljeniji nego ikada.

Shawn je izjavio da je vreme provedeno sa Camilom najbolji poklon koji je mogao da dobije, dok je ona uz svog bivšeg partnera mnogo toga naučila o sebi, a samim tim je postala bolja, mudrija i hrabrija osoba. Par je čak počeo da traži savetovanje u nastojanju da poboljša međusobne odnose. Camila je u oktobru rekla za Glamour da su zbog terapije u stanju da “toliko veruju jedno drugom”.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Pročitajte još  Famoza music chart #70 - Ko će pobediti na prvom izdanju liste u 2017. godini?

2 thoughts on “Kao grom iz vedra neba: Raskinuli Shawn Mendes i Camila Cabello

  1. Ja sam mislila da me vise nista ne moze sokirati, ali ovo… Bas su izgledali prezaljubljeno, kao da ce ostati zauvek zajedno…

  2. Hahaha, ,,iz vedra neba". Od samog početka sam znala da je njihova veza, samo marketing! Jedan deo vremena su živeli zajedno, dok je bio i period kada su se udaljili da bi kao radili na novoj muzici, to jeste da bi napravili pauzu od ove predstave za lakoverne fanove. Sada kada su iscrpili svu koristi iz ove laže vežbe, od jednom se razišli. Mogli su malo bolje to da izvedu…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.