Shawn Mendes potvrdio da je nova pesma o jednoj devojci, fandom misli da je reč o Camili!

Shawn Mendes objavio je pesmu “If I Can’t Have You” zajedno sa spotom, a interesantno, i sam je potvrdio da je ona biografska i da govori o jednoj devojci koja mu se dopadala, ali sa kojom očigledno nije mogao da bude. Fandomu naravno nije trebalo mnogo da zaključi da pesma govori ili o Camili Cabello ili o Hailey Baldwin!

Shawn je kao komentar na VEVO ostavio, “Mislim da više ništa ne morate da pogađate o meni u ovom momentu. Vi sve znate”, a to je bio komentar na reči nekoga iz fandoma ko se upitao može li Mendes Army da provali o kome je ova pesma. Ove Shawnove reči su potvrda da pesma zaista govori o jednoj od dve devojke sa kojima je bio jako blizak, ali fandom veruje da je reč o Camili.

Shawn tako u numeri peva, “Ne mogu da napišem jednu pesmu a da ona nije o tebi”, što bi moglo da se odnosi na brojne pesme koje je on posvetio Cam na svom aktuelnom albumu. Shawn mora da je pročitao veliki broj komentara koji sugerišu da je zaista reč o Camili, pa da je tad i napisao da fandom sve zna!

I Camila i Shawn stalno su poricali da su u vezi, ali treba reći da su isto radili i Shawn i Hailey, da bi kasnije priznali kako su ipak bili par neko vreme, ali da stvari očigledno nisu funkcionisale kako treba. Kao što znamo, Hailey se u međuvremenu udala za Justina Biebera, dok je Camila takođe već duže vreme u srećnoj vezi.

Pročitajte još  Shawn Mendes raspisao konkurs: Dizajnirajte moju sledeću tetovažu!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

2 thoughts on “Shawn Mendes potvrdio da je nova pesma o jednoj devojci, fandom misli da je reč o Camili!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.