Shawn Mendes svoju konekciju sa fanovima doveo na novi nivo!

Shawn Mendes je pokazao da uvek ima vremena za svoje fanove, redovno se čita sa njima na Twitteru, Instagramu, a druže se i uživo na Q&A sesijama. Njegova povezanost sa svojim obožavaocima upravo je dostigla potpuno nove razmere, kada je sve iznenadio neobičnom tetovažom.

Naime, na Twitteru mu je jedan fan poslao sliku svoje tetovaže leptira. Pevaču se ona toliko svidela da je odgovorio i tražio da mu devojka pošalje skicu. Svi su mislili da se on šali po pitanju rađenja iste tetovaže na svom telu, međutim nakon toga on je postavio boomerang sa svojim tattoo majstorom.

Devojka od koje je tetovaža potekla, oduševljeno je podelila na svom Twitteru “OVO SE STVARNO DEŠAVA, bukvalno plačem on je stvarno radi (tetovažu)”. Livia Tsang, Shawnov tattoo majstor, napisala je na Instagramu “Za najboljeg @ShawnMendes, zasnovano na editu fana, originalni crtež od @macdreaper”. Dakle, za sve Shawnove fanove na našim prostorima ovo znači da ih pevač zaista sluša i da imaju veliku moć i uticaj na njegov život. To bi moglo vrlo lepo da se iskoristi pri dovođenju pevača na naše prostore, zar ne mislite tako? 🙂

Pročitajte još  Praznik za oči i uši: Shawn Mendes objavio spot za "If I Can't Have You"!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

2 thoughts on “Shawn Mendes svoju konekciju sa fanovima doveo na novi nivo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.