Kraj nakon dve godine: Cole Sprouse i Lili Reinhart okončali vezu!

Iako su oni svima bili apsolutno najslađi par iz “Riverdalea” ikad, Cole Sprouse i Lili Reinhart su stavili tačku na svoju dvogodišnju vezu. Izvor kaže da se to zapravo dogodilo još na početku leta tako da informacija i nije nova, ali je sve tek sada došlo u javnost i fanovi se već brinu za “Riverdale”!

Izvor za E! News kaže da su njih dvoje početkom leta shvatili da veza ne funkcioniše. “Raskinuli su još ranije ovog leta, tako da ove sezone svakako neće živeti zajedno” kaže on, međutim, briga fanova je posebno vezana za “Riverdale” jer niko ne zna kojim tokom će sada ići serija kad Lili i Cole više nisu zaista par, ali i izvor uverava da se oni ipak slažu dobro otkad se ponovo snima serija.

Lako može da se desi i da serija ipak ponovo spoji njih dvoje i izvor kaže da to nije nemoguće, ali njih dvoje se ni na početku nisu lako spojili, kako je to govorio Sprouse! “Lili je baš tvrd orah, dugo je bila stidljiva, rezervisana, tek negde pred kraj prve sezone je počela da veruje ljudima” govorio je on tad.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Lili Reinhart

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Jasmina nam šalje kviz o seriji "Riverdale"!

3 thoughts on “Kraj nakon dve godine: Cole Sprouse i Lili Reinhart okončali vezu!

  1. Valentina, svaka čast za stil pisanja..obožavam tvoje vesti… imaš neverovatan talenat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.