Sestre Kardashian konačno pobedile na sudu, dobile 10 miliona dolara!

Sestre Kardashian večito su po sudovima, obično jer ih neko tuži kako su im pokrali ideje. Ovog puta one su te koje su pokrenule tužbu i uspele da je dobiju, pa će tako Kim, Khloe i Kourtney ravnopravno podeliti čitavih 10 miliona dolara i to od kompanije Hillair Capital Management sa kojom su nekad sarađivale.

Čitav spor dešavao se zbog Kardashian Beauty linije, a što je interesantno, spomenuta kompanija prvo je tužila njih i to još 2016. godine. Kako je bilo navedeno, sestre su prekršile ugovor jer nisu promovisale ovu liniju čime su značajno oslabile njenu prodaju. Od njih je zato zahtevano da plate veliku odštetu.

Kardashianke su uzvratile protiv tužbom rekavši da je Hillair taj koji je prekršio ugovor, a one su tražile ludačkih 200 miliona dolara kao nadoknadu za to. Kako je pričala Khloe, kompanija uopšte nije ulagala novac u promociju njihove linije koja zbog toga nije ostvarila planirani uspeh. Čini se da će sestre biti zadovoljne i sa 10 miliona!

Autor: Famoza.net

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li ovako izgledati sa 35? Kim zamenila lice sa North West!

One thought on “Sestre Kardashian konačno pobedile na sudu, dobile 10 miliona dolara!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.