Dixie D’Amelio se brani od tračeva da kontroliše svoju sestru Charli!

Dixie i Charli D’Amelio toliko postaju uticajne preko noći – njih dve su već godinu dana prilično u fokusu na TikToku i zaradile su milione dolara u ovoj delatnosti. Međutim, čini se da njihovo vreme slave i novca tek stiže, jer su devojke bile u fokusu zbog kontroverze oko uvreda porodičnog kuvara sa kim su snimale porodičnu emisiju o hrani. Osim što je ova kontroverza samo probudila još veće interesovanje za devojke, umesto da ih javnost “kritikuje”, one su dobile i zeleno svetlo da snimaju sopstveni rijaliti šou u društvu cele porodice!

Ipak, kada slava raste, raste i drama – Dixie i Charli trenutno nailaze na kritike, odnosno naročito starija sestra Dixie! Naime, Dixie je trenutno na udaru javnosti zbog videa iz kog fanovi zaključuju da ona kontroliše svoju mlađu sestru Charli, i da sama Charli ne sme svoje odluke da donosi.

U videu koji je sveže objavljen na Twitteru, devojke razmenjuju poklone sa Chaseom Hudsonom, nakon čega je Charli krenula spontano da aplaudira, a Dixie je uzima za ruke i pokazuje joj da ne tapše. Ovo je probudilo priče da Charli ne sme sama da tapšte kad želi, ali Dixie su ove priče smešne toliko da se obratila da ih demantuje!

Pročitajte još  Charli D'Amelio brani Addison Rae: Umuknite više!

“Ubeđena sam da na TikToku niko nema braću i sestre. Ili svi imaju savršen odnos sa njima, jer očito da ja ne smem na Charli nikad da se naljutim ili da me iznervira” napisala je Dixie, poručivši da su ovakvi momenti sasvim normalni za sestre.

Ovih dana je na udaru i sama Charli, prvenstveno jer je navodno “izgubila ideje za videe”: “Ljudi me kritikuju da sam izgubila ideje kao da sam ih ikad imala” napisala je ona na Twitteru. Oko ovih sestara bez prestanka se diže prašina!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Dixie D’Amelio

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Kraj kontroverze: Charli D'Amelio i James Charles se pomirili sa kuvarom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.